Ταλιμπάν θέλουν νεκρό τον μικρό θαυμαστή του Μέσι!

Ο εφιάλτης για τον μικρό Μουρτάζα Αχμάντι δεν έχει τέλος

Στο στόχαστρο των Ταλιμπάν έχει μπει ο μικρός Αφγανός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι, που είχε γίνει διάσημος, φορώντας μια αυτοσχέδια φανέλα του Αργεντίνου «σούπερ σταρ».

Πριν δυο χρονιά προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, καθώς έντυσε την παιδική του αθωότητα σε μια πλαστική αυτοσχέδια  φανέλα του Μέσι!
Τότε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ φρόντισε να τον συναντήσει και του δώρισε κανονικές εμφανίσεις και μπάλες με την υπογραφή του.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για τον μικρό Μουρτάζα Αχμάντι δεν έχει τέλος. Από τότε που έγινε διάσημος οι Ταλιμπάν λένε ότι αν τον πιάσουν θα τον κόψουν κομμάτια.

 «Δεν ξέρω γιατί οι Ταλιμπάν τον θεωρούν εχθρό τους», αναφέρει η μητέρα του μικρού. 


Η οικογένεια του είναι Σιίτες που καταδιώκουν οι Σουνίτες Ταλιμπάν, οι οποίοι παράλληλα θεωρούν το ποδόσφαιρο προϊόν της διεφθαρμένης δύσης. Έτσι, στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσαν στο Γκάζνι τον Νοέμβριο, ο μικρός και οι δικοί του γλίτωσαν την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, έχασαν τα υπάρχοντά τους και φυσικά τα δώρα του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο ο μικρός Μουρτάζα βλέπει σαν «Μεσία».

 «Μου αρέσει πολύ ο Μέσι. Θέλω να ζήσω κοντά του και θα έπρεπε να με πάρει από αυτό το μέρος», λέει ο μικρούλης.

Ήδη ο μικρός ονειρεύεται την επόμενη  συνάντηση τους. 

Θα του πω: "γεια σου! Πώς είσαι; Κι εκείνος θα μου απαντήσει "ευχαριστώ, να προσέχεις" Τότε εγώ θα τον συνοδεύσω σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και θα τον δω να παίζει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top