«Ηλεκτροσόκ» από τη διοίκηση της ΔΕΗ: Πιθανές νέες αυξήσεις!

Στο τραπέζι και η μείωση στην έκπτωση συνεπών καταναλωτών

ΔΕΗ λογαριασμός

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για νέες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης, σε  συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση grtimes.gr!  

Ο κ. Παναγιωτάκης δήλωσε ότι «θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος» ενώ υποστήριξε ότι  «το ρεύμα είναι φθηνότερο τώρα και θα παραμείνει φθηνότερο από ότι το παραλάβαμε».

Για την έκπτωση για τους συνεπείς καταναλωτές ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανέφερε ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά μπορεί να επανεξεταστεί το ποσοστό της, το οποίο βρίσκεται σήμερα στο 15%.

Με νωπές τις εντυπώσεις από την αποτυχημένη προσπάθεια πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ,  ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος  της επιχείρησης υποστήριξε ότι  σύντομα θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός.  «Είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όταν όλη η Ευρώπη μιλάει για απομάκρυνση από το λιγνίτη. Όμως οι μονάδες αυτές είναι πια κερδοφόρες και η Ελλάδα θα χρειάζεται το λιγνίτη τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια» πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα ο κ. Παναγιωτάκης.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top