Επίθεση σε Θεοδωρικάκο: Ανάληψη ευθύνης με απειλές για νέα επίθεση

ΝΔ: Κανείς δεν τους φοβάται, κανέναν δεν πτοούν    

Τάκης Θεοδωρικάκος

Με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μία ομάδα που υπογράφει σαν «Α*»,  ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  Τάκη Θεοδωρικάκου, το περασμένο Σάββατο. 

Οι συντάκτες του κειμένου αναφέρονται στις λεπτομέρειες τις επίθεσης, αλλά επισημαίνουν ότι αυτή την φορά ήταν οπλισμένοι μόνο με πέτρες, απειλώντας ότι θα επανέλθουν με νέες επιθέσεις.

ΝΔ: Θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές 

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει για την ανάληψη ευθύνης και τις νέες απειλές: 

«Με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, οι θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές! 

Απειλούν ευθέως τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Κανείς δεν τους φοβάται. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι πολύ πιο δυνατές από τις απειλές και τις επιθέσεις τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».

Θεοδωρικάκος: Αναμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το σύνολο των κομμάτων την ευθεία και άμεση καταδίκη.

Ο  κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του αναφέρει:  

«Διαδικτυακοί κουκουλοφόροι» εκτόξευσαν σήμερα, μέσω ανάρτησής τους, ευθείες απειλές για το πρόσωπό μου και την Ελληνική Αστυνομία. 
Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, φρασεολογία αντίστοιχη με πρόσφατης ανακοίνωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς εμένα, γεγονός που θεωρώ καθαρά τυχαίο και συμπτωματικό.

Αναμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ  αλλά και το σύνολο των κομμάτων την ευθεία και άμεση καταδίκη.

Άλλωστε, οι θρασύτατες απειλές δεν στρέφονται μόνο προς το πρόσωπό μου. Αλλά, αποτελούν και απειλή για την ίδια τη Δημοκρατία μας.
Σε ο,τι με αφορά, δεν πρόκειται να με κάμψουν και να με πτοήσουν στο παραμικρό».

Την επίθεση καταδίκασε με ανάρτησή του και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στην οποία αναφέρει:

«Απολύτως καταδικαστέες οι απειλές κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και κατά αστυνομικών. Ο πολιτικός κόσμος και η ελληνική κοινωνία οφείλουν να στείλουν μήνυμα καθολικής αποδοκιμασίας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top