ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: «Εγκληματική αδιαφορία Μητσοτάκη» για τις ουρές για testing

«Τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων σε ατελείωτες ουρές για τεστ»

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αυξημέρνη ζήτηση σε test λόγω της ραγδαίας έξαρσης της πανδημίας, ζητώντας τα μοριακά και τα rapid test να συνταγογραφούνται δωρεάν.

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

«Οι τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων σε ατελείωτες ουρές για ένα τεστ αναδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εγκληματική αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη και το πώς φτάσαμε στο σημερινό χάος της πανδημίας που μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Αντί τα μοριακά και τα rapid τεστ να συνταγογραφούνται δωρεάν, όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα της πανδημίας, για να είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλους και να υπάρχει η μέγιστη δυνατή επιδημιολογική επιτήρηση, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει πλάτες στα διαγνωστικά κέντρα, μετατρέποντας το τεστ από απαραίτητο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων σε δυσβάσταχτη επιβάρυνση των πολιτών.

ΚΙΝΑΛ: «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση»

Αν πιστεύουν ότι μέσα στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, ακρίβειας και ανασφάλειας, μία τετραμελής οικογένεια μπορεί να πληρώνει κάθε εβδομάδα 240 ευρώ, είναι απλά εκτός πραγματικότητας, όπως πάντα» γράφει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top