Ο Τσίπρας «τράβηξε» το αυτί του Πολάκη: Πείτε του να καθίσει κάτω

Σηκώθηκε να διαμαρτυρηθεί μετά από τοποθέτηση του Βορίδη

Να επαναφέρει στην τάξη τον Παύλο Πολάκη αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος.

Ο πρώην υπουργός διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης απάντησε, επί προσωπικού, στις αιχμές που άφησε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: «Ο πολίτης παύει να είναι όμηρος της γραφειοκρατίας»

«Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», είπε ο κ. Πολάκης, ο οποίος είχε ήδη σηκωθεί από το έδρανο.

Αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές αντέδρασαν, ενώ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε να δυσανασχετεί με τον κ. Πολάκη, λέγοντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

«Παύλο κάθισε κάτω. Κάθισε», του είπαν αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το επεισόδιο, πολλοί σχολίασαν πως η απόσταση που δείχνει να παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας από τον «αψύ Σφακιανό» δεν είναι τυχαία.

Άλλωστε, στην -προ ημερών- συζήτηση για την άρση της ασυλίας του, απέφυγε να πάρει τον λόγο για να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό του, αν και ήταν παρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top