Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τον καβγά στη Βουλή

Μητσοτάκης: Θα απαντάω στη λάσπη με επιχειρήματα

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για τον χθεσινό καβγά στη Βουλή

Τρικούβερτος καβγάς Τσίπρα - Μητσοτάκη στις δευτερολογίες τους

«Δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό και έριξε το επίπεδο στον πάτο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια.     

«Δε μετανιώνω που απάντησα στην πρόκληση»  δήλωσε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  ενώ κατά την επίσκεψη του  στο Μενίδι της Αιτωλοακαρνανίας τόνισε:.

«Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα φίλες και φίλοι,  βούλιαξε στο γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Η λάσπη θα απαντιέται και θα υπαντιέται με επιχειρήματα». 

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Τα πυρά των αρχηγών της αντιπολίτευσης συγκέντρωσαν Τσίπρας και Μητσοτάκης καθώς η Βουλή μετά τον ομηρικό καυγά τους κυριολεκτικά άδειασε.

«Λυπάμαι για την εικόνα της Βουλής που θυμίζει πεζοδρόμιο. Είστε και οι δυο όψεις της συντήρησης» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τόνισε:    

«Όταν έρθουν βουλευτικές εκλογές που εκείνες περιμένω,  δεν θα μπορεί να δημιουργηθεί κυβέρνηση από τη  ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».  

«Αυτοί  είναι οι πολιτικοί της χώρας, αυτή η εικόνα είναι  θλιβερή» σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ενώ  ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο twitter:     

«Η πολιτική δεν μπορεί να είναι Game of Thrones. Ο θάνατος σου η ζωή μου. Όλα για το σιδερένιο θρόνο . Την εξουσία των κομματικών στρατών». 
«Και οι δύο αλήθεια λένε, τους πιστεύουμε και να φύγουν και οι δύο» ανέφερε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top