Kλέβουν ακόμα και υπουργούς στο Κέντρο της Αθήνας!

Ποιοι πολιτικοί έπεσαν θύματα κακοποιών

Οι κακοποιοί δεν ωρροδούν ούτε απέναντι σε πολιτικούς. Ληστεύουν ακόμα και τα αυτοκίνητά τους.

Η πιο εντυπωσιακή επιδρομή έγινε ακριβώς έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών. Ένας Μαροκινός, πλησίασε το αυτοκίνητο του υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη και επιτέθηκε στον εμβρόντητο οδηγό, προσπαθώντας να του κλέψει την τσάντα. 

Ο αστυνομικός - οδηγός του υπουργού και ο φρουρός του υπουργείου, καταδίωξαν τον κλέφτη και κατάφεραν να τον συλλάβουν επεισοδιακά, αφού πρώτα ο Μαροκινός, κατάφερε προς στιγμήν να αρπάξει και το όπλο του ενός αστυνομικού. Στόχος επίθεσης έγινε και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου. 

Δύο Ρουμάνοι, πλησίασαν τον οδηγό του υπουργικού αυτοκινήτου, ο ένας του έπιασε κουβέντα και ο άλλος βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε από το κάθισμα του συνοδηγού ένα βαλιτσάκι που περιείχε υπηρεσιακά έγγραφα. Σημαντικά έγγραφα έκλεψαν και από το αυτοκίνητο στενού συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θύμα κλοπής έπεσαν επίσης και ο βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top