Λεβέντης:Μια φορά στηρίξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Άλλος έγραψε την ανακοίνωση του Καλλιάνου

"Σκοπός μας δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση"

​Στην αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα, γιατί όπως κατήγγειλε του έλεγαν να μην «χτυπά» την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, επανήλθε την Τετάρτη ο Βασίλης Λεβέντης!

Μετά τις αιχμές του πρώην συνεργάτη του και τις πληροφορίες ότι στην Αμερική θα ταξιδέψει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «στους 10 μήνες που είμαστε στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων, έχουμε ψηφίσει μόνο την απλή αναλογική μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τίποτε άλλο».

Ο κύριος Λεβέντης επανέλαβε ότι η Ένωση Κεντρώων μπήκε στη Βουλή για να φέρει νέα ήθη και νέες συμπεριφορές. «Ο σκοπός μας δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση, ούτε να γκρεμίσουμε. Ο σκοπός μας είναι, αν κάνει κάτι καλό να το εγκρίνουμε και να το ψηφίζουμε, όπου διαφωνούμε να είμαστε σκληροί», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στον ισχυρισμό του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ότι «κερασάκι στην τούρτα» για την αποχώρησή του στάθηκε η αρνητική αντίδρασή του σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι ενώ ο κ.Καλλιάνος, πάντοτε, πριν προβεί στην έκδοση κάποιας κομματικής ανακοίνωσης, για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνούσε μαζί του, αυτή τη φορά δεν το έκανε και εξέδωσε «μια ανακοίνωση πολύ κατακριτική», αλλά «χωρίς να τον ενημερώσει», που δεν ανταποκρινόταν στη θέση της ΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Την είχε έτοιμη γραμμένη την ανακοίνωση και επειδή ξέρω και του Γιάννη την ικανότητα να γράφει και πώς γράφει, η ανακοίνωση ήταν γραμμένη από αλλού, υποψιάζομαι από κάπου» είπε ο κ.Λεβέντης, υποθέτοντας ότι δε θα πάει σε μικρό κόμμα και εκτιμώντας ότι πιθανότερο είναι θα πάει στη ΝΔ.

«Όταν φεύγουν από ένα κόμμα, άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει την ιδεολογία και το βαθύτερο στόχο του, το κόμμα αναπνέει και παίρνει πάνω του», συνέχισε.

Δείτε επίσης:

Το «κονέ» Τσίπρα-Λεβέντη στη Νέα Υόρκη και το φαρμακερό tweet του Κεγκέρογλου

Καταιγίδα ξέσπασε μόλις είδε τον μετεωρολόγο να φεύγει απ'το κόμμα-Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Καλλιάνος: Ο Λεβέντης μου είχε πει ότι θα με διώξει αν επιτεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top