Ο.Κεφαλογιάννη-Μ.Ασημακοπούλου: Απροστάτευτη μένει η α΄κατοικία από 15/2

Κριτική στο ότι δεν έχει δοθεί παράταση στην προστασία από πλειστηριασμούς

Ο.Κεφαλογιάννη-Μ.Ασημακοπούλου: Απροστάτευτη μένει η α΄κατοικία από 15/2
Κριτική στο ότι δεν έχει δοθεί παράταση για την προστασία από πλειστηριασμούς ασκεί η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «κωλυσιεργία της Κυβέρνησης να ρυθμίσει τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας», σε δήλωση της Συντονίστριας Παραγωγής και Εμπορίου του κόμματος, Όλγας Κεφαλογιάννη και της τομεάρχη Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου.


Συγκεκριμένα, η κ. Κεφαλογιάννη και η κ. Ασημακοπούλου αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν παρέτεινε την αυτοδίκαιη προστασία της πρώτης κατοικίας, όπως προέβλεπε ο νόμος Χατζηδάκη, τροποποίησε το νόμο Κατσέλη θέτοντας δυσκολότερους όρους και ψήφισε την πώληση των δανείων σε funds.

Τώρα, κινδυνεύει να εκπνεύσει η προθεσμία του ν. 4354/2015, που προβλέπει προσωρινή εξαίρεση της πώλησης σε funds, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016, των δανείων πρώτης κατοικίας, των καταναλωτικών δανείων και των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ενώ υποσχόταν σεισάχθεια για τα δάνεια του ελληνικού λαού και την προστασία τους από τους γύπες των αγορών έχοντας ως σύνθημά της: “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, σήμερα το μόνο που κάνει είναι να συζητά την παράταση της εξαίρεσης.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλη κοροϊδία και παράταση στην αγωνία του. Θέλει λύση στο πρόβλημά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top