Χρυσόγονος: Σοβαρός άνθρωπος ο Πανούσης, να διερευνηθούν ενδελεχώς οι καταγγελίες

Για διαπραγμάτευση: Θα ολοκληρωθεί σύντομα αλλά με τρόπο επώδυνο

Χρυσόγονος: Σοβαρός άνθρωπος ο Πανούσης, να διερευνηθούν ενδελεχώς οι καταγγελίες
Αποστάσεις από πολλούς νυν υπουργούς της κυβέρνησης που έσπευσαν να αδειάσουν τον Γιάννη Πανούση, αναφορικά με τις καταγγελίες που έκανε, πήρε ο Κώστας Χρυσόγονος.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν έχει δει τις καταγγελίες ούτε έχει μιλήσει με τον πρώην υπουργό, επισημαίνοντας όμως ότι είναι σοβαρός άνθρωπος και πρέπει όσα είπε να διερευνηθούν.
«Ο Γιάννης Πανούσης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Ψηφίστηκε από ένα σωρό κόσμο, όταν έθεσε υποψηφιότητα, και εκλέχθηκε βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, τον εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός αργότερα και τον έκανε μέλος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, οι καταγγελίες οπωσδήποτε πρέπει να διερευνηθούν ενδελεχώς» δήλωσε στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Θέλω να ελπίζω πως δεν δεν εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν παρ’ ελπίδα αποδεικνυόταν ότι εμπλέκονται, τότε τα στελέχη αυτά δεν έχουν καμία θέση στον χώρο μας. Ένα δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να έχει επαφή και σχέση με εγκληματικές οργανώσεις κανενός είδους,.Σε αυτό πρέπει να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι» πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση, εκτιμώντας ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα αλλά με «επώδυνο αποτέλεσμα».
«Εάν το ζήτημα -με βάση αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας- είναι απλώς η διαφορά μεταξύ των 120.000 και 200.000, αν αυτές είναι οι εκατέρωθεν θέσεις, αυτό θα μπορούσε να γεφυρωθεί “απλά”, με τη μείωση των αντικειμενικών αξιών, η οποία ούτως ή άλλως είναι υπεσχημένη για το 2016. Ας φροντίσουμε να έρθει όσο γίνεται νωρίτερα» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top