Παυλόπουλος από το οχυρό Ρούπελ: τα μεγάλα ιδανικά δεν πέφτουν

«Αυτό το δίδαγμα κάνουν πράξη καθημερινώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας»

«Το οχυρό του Ρούπελ και η ιστορία του μας διδάσκει ότι τα μεγάλα ιδανικά, όταν έχουν συνεπείς και αποφασισμένους υποστηρικτές και μαχητές, δεν πέφτουν. Κι αυτό το δίδαγμα, το οποίο κάνουν πράξη καθημερινώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποτελεί, ιδίως υπό τις σημερινές κρίσιμες περιστάσεις, εθνική παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες, και πρωτίστως για όλη την πολιτική ηγεσία του Τόπου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το Οχυρό Ρούπελ, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Τον κ. Παυλόπουλο υποδέχθηκαν στο Οχυρό ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Ηλίας Λεοντ��ρης. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Ηρώο των πεσόντων, όπου επιθεώρησε άγημα του στρατού και κατέθεσε στεφάνι.

Ακολούθως, ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε στη στοά του Οχυρού από τον διοικητή του 10ου Συντάγματος Πεζικού συνταγματάρχη Ιωάννη Γκουτζουρέλα. Εκεί, προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας και άναψε κερί στο εικονοστάσι. Επισκέφθηκε, επίσης, το παρατηρητήριο και το μουσείο του Οχυρού.

Μετά την επίσκεψη στο Οχυρό, ο κ. Παυλόπουλος αναχώρησε για επίσκεψη στο ιερό ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top