Στο «και πέντε» και τρέχοντας κατέθεσε τελικά υποψηφιότητα ο Α. Γεωργιάδης!

Συγκέντρωσε την τελευταία στιγμή τις υπογραφές

Στις 6.05μ.μ. ακριβώς και… τρέχοντας, ένας ασθμαίνων Άδωνις Γεωργιάδης ανέβηκε τα σκαλιά των κεντρικών γραφείων της ΝΔ, προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο με τις 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής και να υποβάλλει υποψηφιότητα για την εκλογή του ως αρχηγού του κόμματος. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τελικά να την κάνει δεκτό τον φάκελο, παρά την υπέρβαση της προθεσμίας, που έληγε στις 6 μ.μ., κατά λίγα λεπτά.

Τρεις ώρες περίπου πριν και ενώ έλειπαν ελάχιστες υπογραφές, ο κ. Γεωργιάδης προέβη σε… προσκλητήριο υπογραφών μέσω ανάρτησής του στο twitter! «Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε.

adonis tw ypografes.jpgΑξίζει να σημειωθεί ότι προηγουμένως, υπέρ του να βρεθούν οι απαιτούμενες υπογραφές τάχθηκε με δική του ανάρτηση στο twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης, παρότι υποστηρίζει την εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο Γ. Βουλγαράκης έγραψε συγκεκριμένα: «Το ότι υποστηρίζω το Βαγγέλη ειναι γνωστό. Θεωρώ ωστόσο ότι αν λείψουν στον Άδωνη ελάχιστες υπογραφές ως τις 50, πρέπει να του δοθούν».

voulgarakis tw.jpgΜάλιστα την ανάρτησή του σχολίασε ο ίδιος ο Α. Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε: «Σ´ευχαριστώ! Θα τα καταφέρω αλλά η τοποθέτησή σου σε Τιμά».


Γεωργιάδης: αυτή η εβδομάδα ήταν από τις πιο συγκινητικές της ζωής μου

«Αυτή η εβδομάδα ήταν από τις πιο συγκινητικές της ζωής μου, η διαδικασία συλλογής των υπογραφών ήταν πάρα πολύ δύσκολη» δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε την ΚΕΦΕ που δέχθηκε την κατάθεσή τ��ς, παρότι αυτή έγινε με λίγα λεπτά καθυστέρησης.

Ως προς την εκλογή νέου προέδρου ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε πάντως ενωτικός. «Όλοι θέλουμε η ΝΔ να μεγαλώσει» τόνισε, ενώ ανέφερε επίσης: « Όποιος κα�� να βγει θα είναι άξιος πρόεδρος της ΝΔ και αν δεν είμαι εγώ θα τον υπηρετήσω με εμπιστοσύνη και αφοσίωση».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κανείς δεν θεωρείται ακόμη υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μέχρι την ανακήρυξή τους από την ΚΕΦΕ το απόγευμα της Δευτέρας και αφού προηγηθεί έλεγχος των υπογραφών (σχετικά με το αν είναι όντως μέλη της και εάν πράγματι υπέγραψαν για τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top