ΣΥΡΙΖΑ: ΘΡΙΛΕΡ με την υποψηφιότητα του Μητρόπουλου-Έξαλλος ο βουλευτής

Σιγή ιχθύος από την Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΡΙΛΕΡ με την υποψηφιότητα του Μητρόπουλου-Έξαλλος ο βουλευτής

​Σε θρίλερ εξελίσσεται η υποψηφιότητα ή όχι του Αλέξη Μητρόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Φήμες θέλουν τον κ.Μητρόπουλο να μένει εκτός λίστας της Κουμουνδούρου, με την τελευταία ωστόσο ούτε να επιβεβαιώνει, ούτε όμως και να διαψεύδει τις διαρροές, διευκρινίζοντας απλά ότι η κατάρτιση των λιστών είναι ακόμη υπό επεξεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός λίστας και άρα εκτός ψηφοδελτίων ο μέχρι πρότινος πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής. Αιτία φαίνεται πως είναι οι εκκρεμείς του υποθέσεις με την Δικαιοσύνη, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατ. ευρώ για την οποία έχει κατηγορηθεί αλλά και το γεγονός ότι ο κ.Μητρόπουλος ήταν από τους βουλευτές που δεν είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, δηλώνοντας «παρών» κατά την επίμαχη ψηφοφορία.

Μιλώντας πάντως στο Mega, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος φανερά εκνευρισμένος διέψευσε τα όσα ακούγονται, έκανε λόγο για «αθλιότητα», τονίζοντας ότι η υπόθεση έχει κλείσει δικαστικά υπέρ του και πως ο Αλέξης Τσίπρας και όλα τα στελέχη είναι ενήμεροι γι’ αυτό.

«Δεν φαντάζομαι σε βουλευτή που βγήκε πρώτος, που έχει δώσει τόσους αγώνες και που έχει συζητήσει με τον πρόεδρο το θέμα αυτό ότι ακούστηκε ή ψέλλισε κάποιος αυτή την αθλιότητα σε βάρος μου. Θα ρωτήσω τον κ. Πρόεδρο», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα επεσήμανε, ότι ο ίδιος μίλησε με τον Τσίπρα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top