ΒΟΜΒΑ Παππά:Οι "σύντροφοι" μας έριξαν την κυβέρνηση-Λεουτσάκος: Δεν ρίξαμε εμείς τον Τσίπρα

Στα μαχαίρια ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκή Ενότητα-Πρώτη ανάρτηση:26/08/2015 16:56

ΒΟΜΒΑ Παππά:Οι "σύντροφοι" μας έριξαν την κυβέρνηση-Λεουτσάκος: Δεν ρίξαμε εμείς τον Τσίπρα

​«Πρωταγωνιστής» στα ξένα μέσα είναι σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Από τη μια οι αποκαλύψεις της γαλλικής Liberation για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-εταίρων και την «φονική» ατάκα Παππά σε Τσίπρα και από την άλλη η αποκαλυπτική συνέντευξη του υπουργού στο SBC, που θα μεταδοθεί στις 18:00.

Και τι δεν είπε ο κ.Παππάς στο SBC! Πρώτον και σημαντικότερο είναι η δήλωση-καταγγελλία του κ.Παππά πως οι …Συριζαίοι έριξαν την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «ανετράπη εκ των έσω», είπε ο κ.Παππάς, εξηγώντας πως αντίπαλός της δεν ήταν μόνο το παλαιό πολιτικό σύστημα αλλά και η ...εσωκομματική αντιπολίτευση.

Ο κ.Παππάς έκανε λόγο και για οικονομικά συμφέροντα, που δυσαρεστήθηκαν με τις επιλογές της κυβέρνησης και κυρίως για κέντρα έξω από τη χώρα, τα οποία θα επιθυμούσαν να δείξουν σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, τι σημαίνει η επιλογή μιας αριστερής κυβέρνησης.

Ακόμη, επισήμανε ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν, εάν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα κάτσει ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιος άλλος.

Αναφορικά με το χρέος ο κ.Παππάς ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει σε όλους τους τόνους καθαρό ότι πρέπει να αναδιαρθρωθεί, να απομειωθεί, να ελαφρύνει το βάρος που επωμίζεται ο Έλληνας πολίτης και η ελληνική οικονομία».

«Και τα κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αντιπολίτευση, έκαναν καριέρα διατυμπανίζοντας τη θέση, ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Ιδού λοιπόν η επιλογή να αποφασίσει ο Έλληνας πολίτης τι σημαίνει διαπραγμάτευση για την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πάει την επομένη των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και θα πει είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και δεν χρειαζόμαστε τίποτα; Ή με μία “φρέσκια” και ισχυρή εντολή θα θέσει το ζήτημα;», κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας.

Λεουτσάκος: Παραμύθι ότι κάποιοι βουλευτές έριξαν την κυβέρνηση

leoutsakos.jpg
Η δήλωση ΒΟΜΒΑ του κ.Παππά για τους «συντρόφους» που έριξαν τον Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Στάθη Λεουτσάκου, ο οποίος έκανε λόγο για παραμύθια!

«Είναι παραμύθι ότι κάποιοι βουλευτές έριξαν την κυβέρνηση. Δεν ρίξαμε εμείς την κυβέρνηση, έπεσε λόγω των κακών επιλογών της. Ο κ. Τσίπρας πάει εσπευσμένα σε εκλογές, προκειμένου να προλάβει τη φθορά του» είπε ο κ.Λεουτσάκος στον «ΣΚΑΪ», προσθέτοντας ότι πάμε γρήγορα στις κάλπες, ώστε ο κόσμος να μην καταλάβει πλήρως τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου.

Ο κ.Λεουτσάκος προσκάλεσε μάλιστα στο κόμμα του Λαφαζάνη, όλους όσοι φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι ευπρόσδεκτοι στη Λαϊκή Ενότητα».

«Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, προκειμένου να ανακουφίσουμε τον ελληνικό λαό» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός. Όπως εξήγησε, η επιστροφή στο εγχώριο νόμισμα δεν αποτελεί καταστροφή. Αντιθέτως, τόνισε ότι μπορεί να δώσει μία νέα ώθηση στην οικονομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top