Ούτε ο Άγιος Αντώνιος "μαλάκωσε" τον Καμμένo:Δεν έδωσε το χέρι στον Γιοβανόπουλο

Δείτε τι έγινε στην Βέροια

Ούτε ο Άγιος Αντώνιος "μαλάκωσε" τον Καμμένo:Δεν έδωσε το χέρι στον Γιοβανόπουλο

Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες όταν μπαίνουν σε εκκλησία να έχουν μια επιθυμία για συγχώρεση και άφεση αμαρτιών, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν ισχύει το ίδιο για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Τι αν ήταν γιορτή, για τον κύριο... Καμμένο η στάση του Κώστα Γιοβανόπουλου να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ δεν ξεχνιέται, ακόμη και ο Άγιος Αντώνιος να "βάλει" το χέρι του. Αυτό συμπέραναν όσοι είδαν τον κύριο Καμμένο να ρίχνει «άκυρο» στον πρώην «σύντροφο» του μέσα στον ιερό ναό, την ώρα της θείας λειτουργίας .

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου της Βέροιας που είναι ο Πολιούχος της πόλης. Όταν μπήκε στον Ιερό Ναό ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ, μετέπειτα ανεξάρτητος και τώρα υποψήφιος με τη Ν.Δ., Κώστας Γιοβανόπουλος, ο κ. Καμμένος ήταν ήδη εκεί μαζί με υποψήφιους και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Όπως συνηθίζεται ανταλλάσσεται εθιμοτυπική χειραψία μεταξύ πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Αρχικά ο κ.Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τον συνυποψήφιο του πλέον στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, δίπλα στον οποίο ήταν ο κ. Καμμένος. Όταν ο κ. Γιοβανόπουλος έδωσε το χέρι προς τον κ.Καμμένο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά του, ενώ από την κίνηση των χειλιών του φάνηκε να αποδοκιμάζει τον κ.Γιοβανόπουλο.

Αμέσως μετά ο κ.Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τους άλλους παρισταμένους και κάθισε στο χώρο των επισήμων, αλλά από τις εκφράσεις και του Προέδρου των ΑΝΕΛ και του γαλάζιου υποψήφιου ήταν σαφές ότι, η συνάντηση αυτή δεν ήταν ούτε ευχάριστη για κανέναν από τους δύο.

ΒΙΝΤΕΟ –ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ verianet

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top