Παπανδρέου: Μας έριξαν γιατί ζητήσαμε να μιλήσει ο λαός

Επίθεση σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου: Μας έριξαν γιατί ζητήσαμε να μιλήσει ο λαός
Των επιλογών που έκανε ως πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ξάνθη.

«Μας έριξαν επειδή ζητήσαμε την κρίση του λαού! Ερχόμαστε γιατί πιστεύουμε στην κρίση του λαού! Δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο του βολέματος σε μια βουλευτική έδρα. Επιλέγουμε το δύσκολο δρόμο μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες! Όπως ο Αντρέας το 1974, ενάντια στο κομματικό κατεστημένο» είπε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ.

Ο κ. Παπανδρέου απευθύνθηκε σε όσους είναι απογοητευμένοι από την πολιτική και κάλεσε τους πολίτες να «σηκώνουν» το κίνημα όσο ψηλότερα γίνεται.

«Θέλουμε πολιτικούς που συγκρούονται για προοδευτικές αλλαγές ή πολιτικούς που δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα; Η παρουσία του Κινήματος μας στη Βουλή θα επιβάλλει την πολιτική της πραγματικής αλλαγής. Θα επιβάλει την επανάσταση του αυτονόητου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως είναι «βαρύτατες οι ευθύνες της κλειστής ομάδας που κυβέρνησε τα τελευταία 2,5 χρόνια», ενώ εξαπέλυσε βέλη και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες και πως «είναι εκτός πραγματικότητας" όταν λέει ότι θα "σκίσει" το Μνημόνιο». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top