Στη δημοσιότητα οι διάλογοι της Ξουλίδου με τον Σούκουρα

Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για το ποιος του έδινε άδεια εισόδου στη Βουλή

Στη δημοσιότητα έδωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου τους διαλόγους που είχε μέσω Facebook με τον Γ. Σούκουρα, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες της αποπειράθηκε να διαμεσολαβήσει στον χρηματισμό της προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ ksoulidou soukouras.pdfksoulidou soukouras.pdf:

Από τους διαλόγους εντύπωση προκαλεί πάντως η «άνεση» με την οποία συνομιλεί διαδικτυακά μαζί της ο κ. Σούκουρας.

Η κ. Ξουλίδου κατέθεσε στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, όπως επίσης έπραξαν οι Ν. Μηταράκης, Π. Μελάς, τους οποίους ενέπλεξε επίσης, όπως και τον Α. Γεωργιάδη, στην υπόθεση «χρηματισμού» βουλευτών.

Μάλιστα, ζήτησε στοιχεία που να αποδεικνύουν πόσες φορές έχει επισκεφθεί τη Βουλή ο Γ. Σούκουρας τα τελευταία δύο χρόνια που είναι εκείνη βουλευτής και ποιος του παρείχε την άδεια εισόδου.

Η Βουλή αρνήθηκε πάντως να δώσει στην κ. Ξουλίδου τα συγκεκριμένα στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, με την βουλευτή να φέρεται ότι προτίθεται να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να της παρασχεθούν .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top