Α. Ντινόπουλος: «Έπρεπε ο υπουργός να κρεμαστεί στα μανταλάκια»

Καταγγέλλει ότι του την έστησαν και πλαστογράφησαν την υπογραφή του

Α. Ντινόπουλος: «Έπρεπε ο υπουργός να κρεμαστεί στα μανταλάκια»

​Ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του κατήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Α. Ντινόπουλος, απαντώντας για μια ακόμα φορά στις καταγγελίες ότι χρωστάει στον ΕΔΟΕΑΠ 30.000 ευρώ για τα «ασφάλιστρα ανέργου».

«Είμαι ασφαλισμένος 33 ολόκληρα χρόνια και στο ταμείο νομικών και δεν χρωστάω ούτε ευρώ. Είμαι 25 χρόνια στο ταμείο συνταξιοδότησης των δημοσιογράφων», είπε ο υπουργός Εσωτερικών στην πρωινή εκπομπή του Mega, διευκρινίζοντας ότι κατέθεσε αίτηση στον ΕΔΟΕΑΠ μαζί με αντίγραφο της φορολογι��ής του δήλωσης, ζητώντας να τον ενημερώσουν για τις οφειλές του.

Μάλιστα κατήγγειλε ότι στο φάκελό του βρέθηκε ένα χαρτί, που δεν φέρει την υπογραφή του και στο οποίο υποτίθεται ότι ο ίδιος ζητά να του χορηγηθούν ασφάλιστρα ανέργου.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο κ. Ολυμπίτης, ο οποίος φέρεται να υπογράφει το συγκεκριμένο έγγραφο αντί του κ. Ντινόπουλου, ήταν όντως συνεργάτης του, αλλά από το 2011 βρίσκεται στην Κάλυμνο, όπου και διατηρεί ξενοδοχείο.

«Έψαχναν εδώ και καιρό να βρουν κάτι στο υπουργείο. Δεν έβρισκαν. Έψαχναν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ… ας έβρισκαν να έχω ξοδέψει μισό ευρώ για να κεράσω ένα κουλούρι. Έψαχναν να βρουν κάτι και τους ενόχλησε που δεν βρήκαν. Χθες λοιπόν έπρεπε να εκτεθεί ο υπουργός Εσωτερικών. Έπρεπε ο υπουργός Εσωτερικών να κρεμαστεί στα μανταλάκια», είπε ο κ. Ντινόπουλος, καταγγέλλοντας σκευωρία σε βάρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top