Σ.Βούλτεψη: Εγώ τον Λαφαζάνη τον συμπαθώ

"Δουλεία είναι το χρέος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ"

Σ.Βούλτεψη: Εγώ τον Λαφαζάνη τον συμπαθώ

​«Εγώ τον κύριο Λαφαζάνη τον συμπαθώ γιατί λέει την αλήθεια… τους λέει παιδιά αν αυτά τα έκαναν στη Νέα Δημοκρατία, φανταστείτε τι θα κάνουν σε μας! Ελάτε να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι πρόκειται να κάνουμε, να δούμε το σχέδιο μας». Με αυτά τα λόγια απάντησε το πρωί της Δευτέρας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στη χθεσινή δήλωση του κ.Λαφαζάνη «περί ραγιαδισμού».

«Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο. Η Ελλάδα θα ακολουθεί πρόγραμμα δημοσιονομικού ελέγχου, διότι διαφορετικά θα γυρίσουμε στα χρέη και τα ελλείμματα» ξεκαθάρισε η κ.Βούλτεψη, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα Mega" και πρόσθεσε πως «δουλεία είναι το χρέος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δουλεία είναι το γεγονός ότι τόσα χρόνια είχαμε τοκοχρεολύσια τα οποία δεν μπορούσαμε να πληρώναμε. Ραγιάς είναι αυτός που δέχεται αυτή την κατάσταση και είναι ραγιάς της πολυτελούς διαβίωσης».

«Εγώ δεν ενοχλήθηκα, γιατί ραγιάς είναι αυτός που αισθάνεται ραγιάς. Αυτός που ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη του και δεν φοβήθηκε κι ας ήταν σε τρυφερή ηλικία, ραγιάς δεν θα γίνει ποτέ» πρόσθεσε, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «βρίσκεται σε σχίσμα και είναι βαθιά διαιρεμένη με αφορμή την απόρριψη σημαντικών τροπολογιών στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενη στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την "βουτιά"του χρηματιστηρίου και την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές η κ.Βούλτεψη είπε με νόημα πως «εκτός από τις συνιστώσες, τον κύριο τον Τσίπρα τον τρόμαξαν και οι αγορές».
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top