Προς ολοταχώς για Ποτάμι ο Τατσόπουλος

«Θα είναι τιμή μου να κατέβω στις εκλογές με το Ποτάμι»

Προς ολοταχώς για Ποτάμι ο Τατσόπουλος
«Πολύ κοντά στο Ποτάμι» δήλωσε ότι βρίσκεται ο Πέτρος Τατσόπουλος, τονίζοντας πως θα είναι τιμή του όταν γίνουν εκλογές να είναι υποψήφιος.
«Είμαι πολύ κοντά στο Ποτάμι. Χαρά μου και τιμή μου, όταν θα γίνουν εκλογές, να συμμετέχω μαζί με το Ποτάμι», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Όπως ωστόσο διευκρίνισε ο ίδιος, δεν πρόκειται να αυτοπροταθεί: «Δεν θα πάω σαν γαμπρουδάκι να πω “γειά σας, ήρθα”».
Ο κ. Τατσόπουλος τόνισε στη συνέχεια ότι το Ποτάμι έχει αξιοπρεπέστατη στάση, δεν έχει ανάγκη «λαθροχειρίας» κοινοβουλευτικών εδρών. «Ούτε μου έγινε ποτέ πρόταση, ούτε θα υπήρχε περίπτωση να δεχθώ αν μου γινόταν πρόταση. Προς τιμήν του Ποταμιού, όμως, και του Σταύρου, δεν μου έγινε ποτέ καμία τέτοια νύξη, διάθεσης της βουλευτικής έδρας, να γίνω ένας άτυπος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και συμπλήρωσε: «Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη λαθροθηρίας βουλευτικών εδρών».
Ό��ον αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τατσόπουλος επανέλαβε ότι θα ακολουθήσει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς με αυτό το κόμμα μπήκε στη Βουλή και δεν επιθυμεί να αφήσει σκιές όσον αφορά την ανεξαρτητοποίησή του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top