Δήμαρχος Ιθάκης Γ. Κασσιανός : χαστούκισα τον δημοτικό σύμβουλο γιατί με είπε καραγκιόζη

Α. Ταφλαμπάς: «Τον αποκάλεσα καραγκιόζη γιατί με απείλησε»

Τις δικές τους εξηγήσεις για το επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο της Ιθάκης, κατά το οποίο ο δήμαρχος Γ. Κασσιανός χαστούκισε τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Α. Ταφλαμπά, έδωσαν οι δύο πρωταγωνιστές τις υπόθεσης μιλώντας στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» σήμερα το πρωί. «Το χαστούκι είναι κατάληξη δύο χρόνων υπομονής... προηγουμένως με είχε αποκαλέσει καραγκιόζη» υποστήριξε ο δήμαρχος Ιθάκης.

«Προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τον λόγο, είχε αρχίσει να φωνάζει εις επήκοον όλων ότι θα με πετάξει από το παράθυρο τέσσερις φορές. Την τέταρτη φορά που το είπε τον αποκάλεσα με τη γνωστή φράση» παραδέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος.

Και οι δύο πάντως χαρακτήρισαν καθαρά πολιτική τη διαφορά τους, έστω κι αν κατέληξε σε χαστούκι.
«Δεν είμαστε εχθροί, το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ταφλαμπάς , ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν… πτοείται από χαστούκια και θα συνεχίσει να πηγαίνει στα δημοτικά συμβούλια.
«Όπως ακούσατε είναι καθαρώς πολιτικό το ζήτημα , δεν είναι προσωπικό. Ο κ. Ταφλαμπάς εκπροσωπεί το σαθρό κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Δεν είμαι πολιτικός, δύο χρόνια είμαι δήμαρχος και δύο χρόνια έχω συναντήσει την απόλυτη άρνηση του κ. Ταφλαμπά» ανέφερε ο δήμαρχος.

​​​​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top