Παίρνει διαζύγιο η Σάνα Μαρίν – Οι φήμες για ξέφρενα πάρτι κι άλλους άνδρες

Χωρίζει από τον καλό της μετά από 19 χρόνια σχέσης

Μη φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Μην είναι ο κρόνος στο ζώδιό της; Πάντως τα πράγματα για την πρώην πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν δεν πάνε και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Μετά από την ήττα στις εκλογές, τις επικρίσεις για τα ξέφρενα πάρτι, στα οποία συμμετείχε, τα βίντεο που την απαθανάτιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ με άλλους άνδρες, ανακοίνωσε χθες ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύντροφό της Μάρκους Ραϊκόνεν. 

 

 

Τα φινλανδικά μέσα αναφέρουν πως από τον περασμένο Αύγουστα τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται πάνω από τον γάμο της με τον επί 19χρόνια σύντροφό της. Αιτία; Ένα βίντεο που έδειχνε τη Σάνα Μαρίν σε πάρτι να χορεύει τις πρώτες πρωινές ώρες στην αγκαλιά του διάσημου Φιλανδού τραγουδιστή, Ολάβι Ουουσιβίρτα. 

Έβαλε τα κλάματα η Σάνα Μαρίν: «Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζήσω με χαρά»

Η εικόνα αυτή δεν άρεσε καθόλου στον πρώην ποδοσφαιριστή Ραϊκόνεν, με τον οποίο η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας ήταν μαζί από 18 ετών. 

 

 

Η Σάνα Μαρίν παντρεύτηκε τον εφηβικό της έρωτα σε κλειστό κύκλο τον Αύγουστο του 2020, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Έμμα Αμάλια Μαρίν, η οποία είναι πέντε ετών. 

Χθες το ζευγάρι, μέσω του Instagram, ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. 

Μέσω Instagram η Σάνα Μαρίν και ο Μάρκους Ραϊκόνεν ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο

Μέσω Instagram η Σάνα Μαρίν και ο Μάρκους Ραϊκόνεν ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο

Σάνα Μαρίν: Η «συγγνώμη» για τη φωτογραφία με το πάρτι και τις γυμνόστηθες

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που περάσαμε μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλο και γονείς που θα δείχνουμε αγάπη. Θα συνεχίσουμε να περνάμε χρόνο μαζί ως οικογένεια και μεταξύ μας. Ευχόμαστε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δε θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν.

 

 

Σάνα Μαρίν: Το σκάνδαλο με το πάρτι

Η Σάνα Μαρίν, που έγινε η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο το 2019 σε ηλικία 34 ετών, παραιτήθηκε από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών, μετά την ήττα της στις εκλογές τον περασμένο μήνα. 

 

 

Τον Αύγουστο μάλιστα, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αναγκάστηκε να υπερασπιστεί την εργασιακή της ηθική, μετά από τη διαρροή διάφορων βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει σε πάρτι μαζί με τον 39χρονο τραγουδιστή. Μάλιστα ένας από τους παριστάμενους δήλωσε πως η Μαρίν δεν έδινε την εντύπωση παντρεμένης γυναίκας

Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο – Χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο

Στα βίντεο αυτά ο Ουουσιβίρτα φαίνεται να έχει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Μαρίν και κάποια στιγμή να τη φιλάει. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας είχε χορέψει με παρόμοιο τρόπο και με άλλους δύο άνδρες.

 

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι έχει δεσμό με τη Σάνα Μαρίν, γράφοντας στα social media: «με το χέρι στην καρδιά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε φίλοι και δε συνέβη τίποτε ανάρμοστο».

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μάριν

Σαν να μην έφτανε αυτό, διέρρευσαν βίντεο που έδειχναν την πρώην πρωθυπουργό να χορεύει προκλητικά και με την 33χρονη influencer Σαμπίνα Σάρκα.  Επειδή μάλιστα στο βίντεο ακούγεται κάποιος από τους παρευρισκόμενους να χρησιμοποιεί μια αργκό έκφραση που παραπέμπει σε ναρκωτικά, η Μαρίν αναγκάστηκε να υποβληθεί και σε τεστ ναρκωτικών, που βγήκε καθαρό. 

Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών μετά τον σάλο για το βίντεο

«Έχω κι εγώ ανάγκη από χαρά, διασκέδαση, φως μέσα στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε. Έστω κι αν αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία προσωπικά δεν ήθελα ούτε εγώ να δω, αλλά ούτε κι εσείς. Είμαι ένα ανθρώπινο πλάσμα. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση, εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είχε δηλώσει τότε με δάκρυα στα μάτια.

Η Σάνα Μαρίν είχε δικαιολογήσει τον εαυτό της για τα πάρτι, λέγοντας πως χρειάζεται λίγη χαρά στη ζωή της

Η Σάνα Μαρίν είχε δικαιολογήσει τον εαυτό της για τα πάρτι, λέγοντας πως χρειάζεται λίγη χαρά στη ζωή της

Ποια είναι η Σάνα Μαρίν

Η Σάνα Μαρίν μεγάλωσε σε οικογένεια δύο γυναικών και στην εφηβεία της εργάστηκε σε αρτοποιείο.  Το 2012 εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε και δύο χρόνια αργότερα δεύτερη αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, με το οποίο εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Πιρκανμάα το 2015.

Φινλανδία: H Σάνα Μάριν δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

Μετά την εκλογή της στην προεδρία του κόμματος, έγινε η νεότερη πρωθυπουργός του κόσμου, αλλά ηττήθηκε στις εκλογές του Απριλίου. 

Αποχώρησε η Φινλανδή πρωθυπουργός από τη Σύνοδο Κορυφής λόγω κορωνοϊου

Η Μαρίν ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την πρόθεσή της να παραιτηθεί από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών στο συνέδριο του κόμματος το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ θα παραμείνει υπηρεσιακή πρωθυπουργός μέχρι να σχηματιστεί και να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση της χώρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top