Έβαλε τα κλάματα η Σάνα Μαρίν: «Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζήσω με χαρά»

«Δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά»

Με δάκρυα στα μάτια υπεραμύνθηκε η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν την επιθυμία της για «χαρά» και «ζωή», έπειτα από βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τη δείχνουν να διασκεδάζει με τους φίλους της και διασημότητες.

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

Σάνα Μαρίν: Η «συγγνώμη» για τη φωτογραφία με το πάρτι και τις γυμνόστηθες

«Είναι ιδιωτικό, είναι της χαράς και αυτή είναι η ζωή. Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο – Χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο

Σάνα Μαρίν: Σάλος με τη φωτογραφία των γυμνόστηθων γυναικών να φιλιούνται

Η Σάνα Μαρίν ζήτησε συγγνώμη για τη φωτογραφία,  που δείχνει δύο γνωστές γυναίκες influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία» από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι

«Νομίζω ότι ο φινλανδικός λαός έχει κουραστεί αρκετά από το γεγονός ότι αυτό το θέμα συζητείται μέρα με τη μέρα δημοσίως. Φυσικά, είμαι επίσης πολύ κουρασμένη να το εξετάζω με τόση λεπτομέρεια. Είμαι άνθρωπος και μερικές φορές μου λείπει η χαρά, το φως και η διασκέδαση. Στον κύκλο των φίλων μου περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχουν οδοντίατροι, νοσηλευτές, δάσκαλοι. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι από τον πολιτιστικό τομέα, υπάρχουν επίσης άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χαρακτηρίζω τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους. Θέλω  να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε στη δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας», σημείωσε.

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μάριν

Χθες, η νεαρότερη πρωθυπουργός στην Ευρώπη είχε γίνει πάλι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες όταν ζήτησε συγγνώμη για άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην κατοικία της τον Ιούλιο, η οποία  δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top