Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε εθιμική εμφάνιση στη βουλή για λόγους υγείας

Φούντωσαν πάλι οι φήμες για την υγεία της 96χρονης βασίλισσας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόσφατα έκλεισε τα 96/ Βίντεο με σημαντικές στιγμές από τη ζωή της - ΑP

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θα παραστεί αύριο Τρίτη στην έναρξη των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινητικότητά της, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Στη θέση της θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα ο πρωτότοκος γιος της και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.

Βρετανία: Ανησυχία για την Ελισάβετ – Λέει ότι δεν μπορεί να κινηθεί

Η Ελισάβετ έχει παραβρεθεί σε όλες τις εκκινήσεις του κοινοβουλίου, ανοίγοντας τη συζήτηση, από τη στέψη της το 1952. Απείχε μόνο το 1959 και το 1963, όταν ήταν έγκυος πρώτα στον Andrew και στη συνέχεια στον Edward.

«Η βασίλισσα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ανά διαστήματα προβλήματα κινητικότητας και, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, αποφάσισε απρόθυμα να μην παραβρεθεί αύριο στην έναρξη των εργασιών» του κοινοβουλίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Κατόπιν αιτήματος της Αυτής Μεγαλειότητας και με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων αρχών, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα διαβάσει την ομιλία της βασίλισσας εκ μέρους της», προστίθεται στο κείμενο.

Παρών στο κοινοβούλιο θα είναι και ο εγγονός της, ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο κορωνοϊός σε αφήνει πολύ κουρασμένο και εξαντλημένο»

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να προστεθεί στη σειρά φετινών γεγονότων που έχουν κάνει τις φήμες για την υγεία της 96χρονης μονάρχη να οργιάζουν. Στην αρχή της χρονιάς η βασίλισσα Ελισάβετ είχε νοσηλευτεί για ένα βράδυ στο νοσοκομείο για άγνωστη αιτία, ενώ αργότερα νόσησε με κορωνοϊό, παρά το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένη.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top