Έβγαλαν τα ΠΕΗ τους να τα μετρήσουν- Του το έκοψε με τσεκούρι γιατί ήταν μεγαλύτερο

Ήταν λιώμα από τα ποτά

Έβγαλαν τα ΠΕΗ τους να τα μετρήσουν- Του το έκοψε με τσεκούρι γιατί ήταν μεγαλύτερο

​Αποφάσισαν να διασκεδάσουν σαν να μην υπάρχει αύριο…. Δύο Ρώσοι το γλεντούσαν επί δύο μέρες πίνοντας. Κάποια στιγμή ξεκινούν μία αντιπαράθεση για το... μέγεθος των «οργάνων» τους. Πώς κατέληξε η... συζήτηση; Ο ένας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα και ο άλλος... χωρίς πέος!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο φίλοι, ένας 52χρονος και ένας 47χρονος, συναντήθηκαν για να διασκεδάσουν. Επί δύο ημέρες δεν σταμάτησαν να κατεβάζουν ποτήρια με τη βότκα.

Επόμενο ήταν, να γίνουν... λιώμα και να πάνε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο. Το... μείζον ζήτημ�� που απασχόλησε τους δύο φίλους ήταν το ποιος έχει το μεγαλύτερο πέος.

Έβγαλαν τα όργανα τους να τα μετρήσουν και τότε ο 52χρονος άρπαξε ένα τσεκούρι, χτύπησε τον 47χρονο φίλο του στο κεφάλι και μετά του έκοψε το πέος με το ίδιο εργαλείο, νομίζοντας ότι ο φίλος του το έχει μεγαλύτερο.

Το θύμα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και τον τρόμο που ένιωσε, με αποτέλεσμα να ακούσουν τις φωνές οι γείτονες και να επέμβουν δυναμικά, ενώ είχαν καλέσει ήδη ασθενοφόρο. Ο 52χρονος δράστης κινδυνεύει να μπει στη φυλακή ακόμη και για οκτώ χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top