ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ-Συνέλαβαν 44χρονο που είχε στο pc του 2.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Στην υπόθεση που σοκάρει την Κύπρο παρενέβη και η Ιντερπόλ

Ένας 44χρονος Βρετανός, ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο, συνελήφθη στην Λεμεσό, καθώς εκτιμάται ότι είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του εντοπίστηκαν περισσ��τερα από 2.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας και μετά από μήνυμα της Ιντερπόλ, η Κυπριακή αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον Βρετανό. Από την οικία του κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 26 ψηφιακοί δίσκοι και άλλα τεκμήρια.

Πριν την σύλληψη του προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωση από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, προς τις κυπριακές αρχές, ότι χρήστης από την Κύπρο, εμπλεκόταν σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 44χρονου στη Λεμεσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top