ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: 16χρονη έγκυος ξύπνησε μετά την κηδεία της μέσα στο φέρετρο- Πέθανε από ασφυξία

Τα ουρλιαχτά της δεν ακούστηκαν εγκαίρως...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: 16χρονη έγκυος ξύπνησε μετά την κηδεία της μέσα στο φέρετρο- Πέθανε από ασφυξία

​Συγκλονίζει η ιστορία της 16χρονης Νέισι Περέζ από την δυτική Ονδούρα, η οποία θάφτηκε ζωντανή και ξύπνησε μέσα στο φέρετρο μετά την κηδεία της. Δυστυχώς τα ουρλιαχτά της δεν ακούστηκαν εγκαίρως και πέθανε από ασφυξία.

Το κορίτσι ήταν 3 μηνών έγκυος και ένα βράδυ που σηκώθηκε για να χρησιμοποιήσει την εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της, έπεσε αναίσθητη. Αρχικά οι οικείοι της πίστεψαν ότι έπαθε κρίση πανικού όταν άκουσε πυροβολισμούς, αλλά όταν την είδαν να βγάζει αφρούς από το στόμα, οι θρήσκοι γονείς της κάλεσαν τον τοπικό ιερέα για να την ξορκίσει.

Στη συνέχεια μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο και τρεις ώρες αργότερα, οι γιατροί τους είπαν ότι είχε πεθάνει.

Τελικά, η 16χρονη θάφτηκε με το νυφικό της, με το οποίο παντρεύτηκε πρόσφατα. Μια μέρα μετά την κηδεία της, ο σύζυγός της Ρούντι Γκονζάλες επισκέφτηκε τον τάφο της, όταν άκουσε χτύπους και ουρλιαχτά στο εσωτερικό του τάφου.

Αμέσως οι συγγενείς της έσπευσαν προσπαθώντας να σπάσουν τον τάφο και το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν τρομερό.

Το φέρετρο είχε σπάσει από μέσα και οι άκρες των δακτύλων της κοπέλας ήταν μελανιασμένες. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν, καθώς η κοπέλα πέθανε από ασφυξία κι έτσι την έθαψαν ξανά στο ίδιο μαυσωλείο.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι τη νύχτα που έπεσε «νεκρή», υπέστη μια σοβαρή κρίση πανικού, ή καταπληξία που σταμάτησε προσωρινά τη δραστηριότητά της καρδιάς της. Όμως τελικά πέθανε από ασφυξία μέσα στο κλειστό φέρετρο.

πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top