Πρώην υπουργός Καναδά:«Στον ουρανό κυκλοφορούν τόσα ΟΥΦΟ όσα και αεροπλάνα- 80 τύποι εξωγήινων»

Τι είπε σε ομιλία του σε πανεπιστήμιο ο Πολ Χέλιερ

Πρώην υπουργός Καναδά:«Στον ουρανό κυκλοφορούν τόσα ΟΥΦΟ όσα και αεροπλάνα- 80 τύποι εξωγήινων»

​Tην ύπαρξη πάνω από 80 τύπων εξωγήινων και ότι οι κυβερνήσεις κρύβουν από τον κόσμο όσα ξέρουν γι’ αυτούς, ισχυρίστηκε -μεταξύ άλλων- σε ομιλία του στον πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, ο Πολ Χέλιερ, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας του Καναδά τη δεκαετία του ’60.

«Οι εξωγήινοι είναι τόσοι πολλοί στον πλανήτη μας, που στον ουρανό κυκλοφορούν τόσα ΟΥΦΟ όσα και αεροπλάνα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν όσα κρύβουν στα απόρρητα αρχεία τους για τα «έως και 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

c5a2192e640debeb3f80.jpg
«Πολλά μίντια δεν αγγίζουν τα έγγραφα που υπάρχουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε, θα φτάσουν να αποτελούν μια κρίσιμη μάζα», δήλωσε ο 91χρονος, που αποτελεί τον πρώτο υψηλά ιστάμενο πολιτικό που μιλάει ανοιχτά για εξωγήινους εδώ και χρόνια και επεσήμανε:

«Μοιάζουν σαν εμάς και μπορεί να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς να καταλάβεις ότι δίπλα σου πέρασε κάτι τέτοιο».

Ο Πολ Χέλιερ αναφέρθηκε στο παράδειγμα δύο εξωγήινων κυριών που πήγαν στο Λας Βέγκας για ψώνια… ντυμένες καλόγριες και κανείς δεν τις πήρε χαμπάρι. Ακόμη, μίλησε για την κατηγορία των Nordic Blondes (Νορβηγικών Ξανθών) και των Short Greys (Κοντών Γκριζαρισμένων) με τα πολύ λεπτά άκρα και τα μεγάλα κεφάλια. Πρόσθ��σε δε ότι πιστεύει ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για ένα μικρό κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας μας, όπως τα μικροτσίπ, οι λάμπες LED και το αντιβαλλιστικό υλικό Kevlar.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top