Με τα συμπεθέρια του τα έβαλε ο Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τον εγγόνο μου»

Οικογενειακά προβλήματα αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια

Με τα συμπεθέρια του τα έβαλε ο Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τον εγγόνο μου»

​Δυσαρεστημένος είναι σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Κάρολος καθώς όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του δεν του αρέσει ο περιφερειακός ρόλος που έχει στη ζωή του εγγόνου του, πρίγκιπα Τζορτζ.

Συγκεκριμένα, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τον «εκμιντλετονισμό» του γιου του Ουίλιαμ, αφού περνά πάρα πο��λές ώρες με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα πρόσφατα, έκανε μαζί τους 15ήμερες διακοπές στο εξωτικό νησί Μιστίκ της Καραϊβικής.

«Ποτέ δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τον εγγόνο μου», φέρεται να παραπονέθηκε πρόσφατα σε φιλικό του πρόσωπο ο πρίγκιπας Κάρολος ενώ πηγή από το περιβάλλον του Καρόλου τόνισε «Η Κάρολ ελέγχει και επιβάλλει στον πρίγκιπα Τζορτζ τι θα κάνει, από το πότε θα κοιμηθεί μέχρι το τι θα φάει. Συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα», προσθέτοντας ότι η κόρη του ανθρακωρύχου (η μητέρα της Μίντλετον) δεν έχει τίποτα κοινό με τη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.

Η αλήθεια είναι, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ότι ελάχιστες φορές, Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το Gloucestershire home όπου μένει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Σε μια ασυνήθιστη ενέργεια μάλιστα προχώρησε και ο εκπρόσωπος του Clarence House καθώς εξέδωσε ανακοίνωση μετά από σχετική ερώτηση για το πότε ήταν η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος είδε τον εγγόνο του.

«Δεν θα σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες των ιδιωτικών συναντήσεων. Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια εξαιρετική σχέση με τον εγγόνο του», ανέφερε σχετικά.

Σημειώνεται πάντως πως τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έσπασε» την παράδοση και αντί να φάει με τον πατέρα του και την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, προτίμησε να οργανώσει χριστουγεννιάτικο γεύμα για τα πεθερικά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top