Ο Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν υποστηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά

Χαιρετίζει την επιμονή με την οποία δούλεψε

​Μήνυμα συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έστειλε ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν.

Σε αυτήν χαιρετίζει την τόλμη και την επιμονή με την οποία δούλεψε στο εσωτερικό και το εξωτερικό για να κρατήσει τον ευρωπαικό χαρακτήρα της Ελλάδας.

Παράλληλα εκφράζει προς τον Έλληνας πρωθυπουργό «τα ειλικρινή του συγχαρητήρια.»

Με τη σειρά του ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε απαντητική επιστολή στον πρώην πρόεδρο της Γαλλικής στην οποία τον ευχαριστεί για τα θερμά λόγια υποστήριξης.

Ο κ. Σαμαράς τονίζει πως η ευχή του είναι να δω μια Ευρώπη δυνατή και ενωμένη, που θα έχει σαν προτεραιότητα τη νέα γενιά της.

Η επιστολή του Α. Σαμαρά

«Θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για τα θερμά λόγια υποστήριξης. Η πολιτική μας μά��η συνεχίζεται. Θα προχωρήσουμε μπροστά όπως κάνατε και εσείς ο ίδιος με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για ένα όραμα μιας Ευρώπης με τις αξίες της συναίνεσης, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Η ευχή μου είναι να δω μια Ευρώπη δυνατή και ενωμένη. Μια Ευρώπη που έχει σαν προτεραιότητα τη νέα γενιά της. Μια Ευρώπη για το λαό της. Είναι για αυτό το όραμα της Ευρώπης που θα συνεχίσω να εργάζομαι. Η Ελλάδα θα είναι μέρος αυτής της Ευρώπης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top