Ιταλία: Πολιτικός φωτογραφίζεται ημίγυμνος στο κρεβάτι και προκαλεί

Η απίστευτη φωτογράφιση του Σαλβίνι

Ιταλία: Πολιτικός φωτογραφίζεται ημίγυμνος στο κρεβάτι και προκαλεί

​O Ματέο Σαλβίνι, 41χρονος ηγέτης της Λέγκας του Βορρά (ξενοφοβικού κόμματος που τάσσεται κατά του ευρώ) φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μέσα σε κρεβατοκάμαρα, στο πλαίσιο μίας φωτογράφησης για το εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi, για να υπογραμμίσει την αίσθηση ανανέωσης που φέρνει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

Πέρα από αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα, ο κ. Σαλβίνι, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι την ηγεσία του κόμματός του αφότου ένα οικονομικό σκάνδαλο είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του πρώην προέδρου Ουμπέρτο Μπόσι, αναδεικνύεται σταθερά ως ενδεχομένως σοβαρός ανταγωνιστής του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.

foto_salvini_nudo_645.jpg
Τον περασμένο μήνα στις περιφερειακές εκλογές στην Εμίλια Ρομάνα, το κόμμα του συγκέντρωσε αναπάντεχα μεγάλα ποσοστά, γεγονός που δείχνει ότι η υψηλή δημοτικότητά του που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, βάσει των οποίων είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος πολιτικός μετά τον Ιταλό πρωθυπουργό, μεταφράζεται σε πραγματικές ψήφους.

Ο Ματέο Σαλβίνι, παρότι μόλις το 2009 ο τηλεοπτικός φακός τον είχε καταγράψει με μπίρα στο χέρι να τραγουδάει για τους «ελεεινούς» Ναπολιτάνους, διαβεβαιώνει ότι μπορεί να πάρει με το μέρος του τους ψηφοφόρους του ιταλικού νότου.

«Πριν, όταν γυρνούσαμε και μιλούσαμε για το ευρώ και την Ευρώπη, μας κοίταζαν σαν να ήμασταν τρελοί εμείς στο βορρά. Τώρα συμμετέχουν στη συζήτηση αυτή», είπε στο περιοδικό Oggi.

schermata-2014-12-02-alle-17.05.42.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top