ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο γοητευτικός υπουργός του κόσμου!

Κάνει θραύση τόσο στη χώρα του όσο και στη Τουρκία

ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο γοητευτικός υπουργός του κόσμου!

Θραύση κάνει το νεαρότερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου της Σουηδίας, ο 29χρονος υπουργός υγείας Γκάμπριελ Γουίκστρομ των Σοσιαλδημοκρατών, που φέρεται να είναι ο πιο γοητευτικός υπουργός του κόσμου.

ΕΡΓΕΓ3Ε4.jpg
Ο νεαρός υπουργός δεν έχει ξεχωρίσει μόνο στη χώρα του, αλλά και στη γειτονική μας Τουρκία. Ακόμα και ο ίδιος δεν το πίστευε πως μέσα σε μία εβδομάδα οι followers του στο Τwitter εκτοξεύτηκαν από 2.000 σε 22.800.

ΕΡΤ3Ε.jpg
Το «γιατί» μάλλον απαντάται στην... Τουρκία, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος: «Κάποιος εκεί, με πολλούς followers, έκανε μια ανάρτηση για εμένα. Τη Δευτέρα απέκτησα πάρα πολλούς νέους followers από την Τουρκία, οπότε την Τρίτη ήθελα να τους καλωσορίσω».

ΡΕΓΕΡ.jpg
«Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με τον υπουργό Μεχμέν Καπλάν του ζήτησα να με βοηθήσει να γράψω ένα σύντομο μήνυμα στα τουρκικά. Από εκ��ίνη τη στιγμή το φαινόμενο πραγματικά απογειώθηκε».

ΦΔΓΦΔ.jpg
Ο ίδιος θεωρεί όλο αυτό ένα κομπλιμέντο. Όσο για την Τουρκία, ένας Τούρκος χρήστης του Τwitter τον προειδοποιεί χιουμοριστικά: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έρθεις ποτέ στην Τουρκία, αδερφέ. Τα κορίτσια μας θα σε φάνε ζωντανό!»

ΡΕΓΡΕΤ.jpg

Τέλος, για όποιες ενδιαφέρεστε για τη προσωπική ζωή του νεαρού υπουργού, να σημειώσουμε ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμα αποκαλύψει αν είναι single ή όχι, το μόνο που έχει πει είναι ότι έχει ένα παιδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top