Τι έγραψε στο Twitter ο καταζητούμενος μακελάρης της Βοστώνης μετά τη βομβιστική επίθεση

"Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης..."

Τι έγραψε στο Twitter ο καταζητούμενος μακελάρης της Βοστώνης μετά τη βομβιστική επίθεση

Eίχε το θράσος να στέλνει τα δικά του μηνύματα μέσω twitter ακόμα και την μέρα που αιματοκύλησε τον Μαραθώνιο ο καταζητούμενος Βομβιστής της Βοστώνης.

Ο 19χρονος από την Τσετσενία ώρες μετά την αιματηρή επίθεση τουίταρε τους εξής στίχους του Jay-Z: «Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης, άνθρωποι μείνετε ασφαλείς».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να γράφει και τις επόμενες μέρες...

Την Τρίτη, για παράδειγμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά μένουν σιωπηλοί και υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την αλήθεια, αλλά δεν τους ακούμε επειδή είναι η μειοψηφία».

tweeeeeet1111.jpg

Την ίδια ημέρα τουίταρε και κάποιους στίχους του Εμινεμ: «Σήμερα όλοι προσπαθούν να μιλήσουν, προσπαθούν κάτι να πουν, αλλά τίποτα δεν βγαίνει από τα χείλη τους. Απλά ένα μάτσο ασυναρτησίες».

Μάλιστα, δεν δίστασε ακόμα και να σχολιάσει το tweet ενός άλλου χρήστη ο οποίος είχε ανεβάσει τη φωτογραφία μιας νεκρής της επίθεσης με τον φίλο της σκυμμένο από πάνω της: «Ψεύτικη ιστορία» έγραψε.

Την Τετάρτη έγραψε: «Είμαι ένας τύπος χωρίς στρες».

stressfreeee1111.jpg

Τελευταία φορά φαίνεται να χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter την Πέμπτη, όταν και έκανε retweet από το Μουφτή Ισμαήλ Mεν, τον οποίο ο καταζητούμενος βομβιστής της Βοστώνης χαρακτήριζει ως «μουσουλμάνο λόγιο».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top