Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Η εκταφή αποκάλυψε τη δολοφονία

Κάμερα στην είσοδο του σπιτιού του 65χρονου «δείχνει» τον δράστη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός 65χρονου Γερμανού στο χωριό Φέρμα της Ιεράπετρας, στην Κρήτη. 

Το βράδυ της 6ης προς το πρωί της 7ης Απριλίου, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του. Η γυναίκα που τον πρόσεχε το τελευταίο δίμηνο, καθώς ο 65χρονος έπασχε από καρκίνο, θεώρησε πως έπεσε προς τα πίσω, χτύπησε το κεφάλι του και αυτή ήταν η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα. Η ταφή του έγινε κανονικά σε γειτονικό χωριό. 

Όταν οι φωτογραφίες του πτώματος του 65χρονου Γερμανού έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως κάτι δεν πάει καλά καθώς τα τραύματα στο κεφάλι δεν έμοιαζαν να έχουν προκληθεί από ένα πέσιμο. Πρόκειται για δύο χτυπήματα στο κεφάλι, και εκδορές από σύρσιμο της σορού του, σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. 

Ιεράπετρα: Η κάμερα στην είσοδο του σπιτιού αποκάλυψε τι συνέβη 

Η ελλιπής έρευνα της υπόθεσης δεν έμεινε εκεί, καθώς αρκούσε να ερευνήσει κανείς τις καταγραφές της κάμερας ασφαλείας που υπάρχει έξω από την είσοδο του σπιτιού του 65χρονου για να διαπιστώσει τι συνέβη. 

Η κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα με μούσια... σαν αυτά που φορούν οι Αγιοβασίληδες τα Χριστούγεννα, μαυροφορεμένο και με κουκούλα να εμφανίζεται στην εξώπορτα. Είχε γερμένο στα πλάγια το κεφάλι του για να μη φανούν καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο μυστηριώδης άνθρωπος φαίνεται να πλησιάζει στην πόρτα και να τη χτυπά δύο φορές. Ακούγεται να λέει κάτι στον 65χρονο, από το οποίο συμπεραίνεται πως οι δυο τους γνωρίζονταν.

Έπειτα ακούγονται δύο δυνατοί γδούποι, ο Γερμανός βγάζει δύο κραυγές. Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται από τις κάμερες να μένει μέσα στο σπίτι περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να βγαίνει ανενόχλητος, να κλείνει την πόρτα πίσω του και να απομακρύνεται. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο άνδρας αναζητείται, καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top