«Έφταιγε το τσίπουρο»-Tι ισχυρίστηκε ο πατέρας που άφησε έγκυο την κόρη του

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο την κόρη του με ειδικές ανάγκες στην Άμφισσα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  έκοψε ένα κομμάτι από τη μπλούζα που φορούσε, το έβαλε στον λαιμό του και προσπάθησε να αυτοστραγγαλιστεί. Επενέβησαν οι αστυνομικοί και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας.

Μέσω του δικηγόρου του, κύριου Νουλέζα, ο πατέρας διαμηνύει ότι:  «Με έχουν καταδικάσει και στιγματίσει αμετάκλητα, πριν γίνουν γνωστά τα πραγματικά περιστατικά».

Άμφισσα: «Δύο φορές έκανα έρωτα με την κόρη μου, ήμουν μεθυσμένος»

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

«Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται. Ουδέποτε θα ενεργούσα σε ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου, που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος για να αποκερδαίνει τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειάς μου. 

Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης, χαρακτήρος και αρχών, να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με τη θυγατέρα μου, που πάσχει από νοητική υστέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο. Δεν θα διανοούμουν το να την αγγίξω για να ικανοποιήσω τη γενετήσια επιθυμία μου. 

Το αποκλείω κατηγορηματικά. Εκτός αν απωλέσω τα λογικά μου ή να τελέσω υπό την επήρεια αλκοόλης. Όταν η θυγατέρα μου διακομίσθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη της συγκλονίσθηκα, τα έχασα κυριολεκτικά, αμέσως ενημερώθηκα για την αποβολή του άρρενος εμβρύου, ώστε να προστατευθεί η υγεία της. 
 

Θεώρησα υποχρέωσή μου να καταγγείλω το συμβάν αμέσως στην Εισαγγελική Αρχή, διότι πρόκειται για παράνομη, αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια σε βάρος της ανήλικης θυγατέρας μου. Πληροφορήθηκα ότι ο γενετικός τύπος του εμβρύου είναι κληρονομικά συμβατός με τους γενετικούς τύπους της θυγατέρας μου και του δικού μου, σε όλους τους εξετασθέντες γενετικούς τύπους.
 

Δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης DNA, που αποτελούν εργαστηριακά πειστήρια. 
 

Ενδεχομένως μια φορά στα τέλη Απριλίου ή Μάιου 2018, σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου, μην ελέγχοντας τον εαυτό μου, τη συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργιών μου, ήρθα χωρίς να έχω πρόθεση σε ερωτική επαφή με τη θυγατέρα μου, καταστώντας την ακούσια έγκυο».
 

Ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα για εξέταση από ψυχίατρο, ενώ έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top