«Κομμάτια» ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης! Μιλά στον Παντελή σαν να είναι ζωντανός – ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

"Βροχή" τα μηνύματα, οι φωτογραφίες και τα τραγούδια στο Facebook, με αφορμή τον ένα χρόνο από το μοιραίο τροχαίο

Λίγες ημέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν έπαψε λεπτό να μην σκέφτεται τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, συναισθηματικά φορτισμένος, ανεβάζει συνεχώς μηνύματα, τραγούδια και φωτογραφίες στα social media. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Τριαντάφυλλος ποστάρει, μιλώντας στον αδελφό του, σαν να είναι ζωντανός, αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο Παντελής έχει φύγει για πάντα..

«ΗΡΘΕΣ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ 1ος ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!», έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, προκαλώντας βροχή σχολίων από θαυμαστές του καλλιτέχνη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, έγραψε «αύριο είναι πάλι η πρεμιέρα σου αγοράκι μου με τον καινούργιο σου ύμνο!!!ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ!!!P.q », ανεβάζοντας παράλληλα μια τεράστια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το πρόσωπο του αδελφού του.

Είχαν προηγηθεί ανάλογα μηνύματα τις προηγούμενες ώρες από τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη του στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, την περασμένη Κυριακή.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής, Αποκαλυπτικά, πόσο πολύ τους λείπει ο Παντελής. «Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος,  τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει. Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκλονιστικά ήταν όμως και τα όσα είπε για τον αδελφό του πρόσφατα στην εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, όπου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ο πόνος δεν περνάει. «O πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον», είχε πει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top