H υποχρηματοδότηση μετά τους ψύλλους... «έφερε» και φίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

ΦΩΤΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

H υποχρηματοδότηση μετά τους ψύλλους... «έφερε» και φίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

​Φίδι έκανε την εμφάνιση του μέσα στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, τρομάζοντας τους εργαζόμενους! Συγκεκριμένα, το φίδι εισέβαλε στα αποδυτήρια του προσωπικού, όπου βρίσκονται και τα πλυντήρια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεκμερίδη, που μίλησε στο Seleo, από τύχη γλυτώσανε τα χειρότερα. «Το αντιλήφθηκε έγκαιρα εργαζόμενος και δυο άντρες το απομάκρυναν από τον χώρο, χωρίς να δαγκώσει κάποιον συνάδελφο με άγνωστες συνέπειες».

Για το περιστατικό αυτό, ευθύνεται η υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου, καθώς ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Νοέμβριο να έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης. Τον Μάρτιο, αναγκάστηκαν να ζητήσουν από την εταιρία να βρεθεί στο Νοσοκομείο και να απολυμάνει, διότι είχαν γεμίσει ψύλλους. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς έχει ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία, για την κατάσταση στο νοσοκομείο, ώστε να υπάρξει κάποια λύση. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο, που σήκωσε ένα μεγάλος βάρος, καθώς βρισκόταν δίπλα από την ''καρδιά'' του προσφυγικού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε 760 πρόσφυγες, το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, στο νοσοκομείο οι συνθήκες υγιεινής είναι κακές, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα προβλήματα. «Στα πλυντήρια, τα μηχανήματα είναι αρκετά παλιά, ενώ υπάρχει και αφόρητη ζέστη, λόγω προβλημάτων στον κλιματισμό. Χαλασμένα κλιματιστικά υπάρχουν και σε θαλάμους ασθενών. Το νοσοκομείο μας, είναι υποστελεχωμένο και υπάρχουν πολλές αναβολές χειρουργείων, με την λίστα να μεγαλώνει συνεχώς», τονίζει.

fidi 4.jpg

fidi 5.jpg

fidi kilkis.jpg

fidi 7.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top