Μετά το κρούσμα σαλμονέλας σε παρτίδα κεμπάπ ΔΕΙΤΕ τι πρέπει να προσέχουμε στο κρέας!

557 κιλά κεμπάπ αποσύρθηκαν από τα ψυγεία γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Μετά το κρούσμα σαλμονέλας σε παρτίδα κεμπάπ ΔΕΙΤΕ τι πρέπει να προσέχουμε στο κρέας!

​Εκτεθειμένοι αισθάνονται πολλοί καταναλωτές, μετά το νέο κρούσμα σαλμονέλας που εντοπίστηκε σε κεμπάπ. Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί, ενώ η εταιρεία παρασκευής του κεμπάπ, με ανακοίνωση της αναφέρει ότι απέσυρε την μολυσμένη παρτίδα.

Συγκεκριμένα 557 κιλά κεμπάπ αποσύρθηκαν από τα ψυγεία γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΕΦΕΤ και της Περιφέρεις Αττικής. Στην συσκευασμένη παρτίδα βρέθηκε το επικίνδυνος παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας.

Στην συγκεκριμένη συσκευασμένη παρτίδα κεμπάπ, αν και κατεψυγμένη, εντοπίστηκε το βακτήριο της σαλμονέλας.

ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ

-Δεν πρέπει να είναι ροζ

-Απολυμαίνουμε την κουζίνα

-Η σαλμονέλα καταστρέφεται στους 70 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top