Οι ομορφιές της χώρας μας μέσα σε 4 λεπτά- Το βίντεο που έχει σαρώσει τα βραβεία

Για να προωθήσει τον τουρισμό

​Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να ήταν δύσκολοι για τη χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης και των capital controls ωστόσο για ακόμη μια φορά ο τουρισμός εκτοξεύτηκε στα ύψη…

Σε αυτό βοήθησε και το βίντεο του ΕΟΤ με τίτλο «Greek Tourism. An eternal journey», το οποίο παρουσιάζει τις ομορφιές της χώρας μας μέσα σε λίγα λεπτά… με τις εικόνες να σε πείθουν ότι η Ελλάδα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει τρία τιμητικά βραβεία σε τρία διεθνή τουριστικά φεστιβάλ που διοργανώνονται ανά το κόσμο μέσα στο 2015.

Πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο «Blue Danube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015 (30/8-5/9/2015), που έγινε στο Veliko Gradište της Σερβίας.

Επίσης έχει κερδίσει το 1ο βραβείο στην κατηγορία Country στο Βερολίνου, κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB, ενώ το πρώτο βραβείο κατέκτησε και στο τουριστικό φεστιβάλ των Η.Π.Α. «US International Film and Video Festival».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top