Το δεξαμενόπλοιο της ηρωίνης: Ένα ακόμη άτομο προφυλακίστηκε για την υπόθεση του «Noor 1»

Η κατάθεση της συζύγου του πλοιοκτήτη φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο

Το δεξαμενόπλοιο της ηρωίνης: Ένα ακόμη άτομο προφυλακίστηκε για την υπόθεση του «Noor 1»

​Για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο “Noor 1”, προφυλακίστηκε χθες ένα ακόμη άτομο, ο έμπορος αυτοκινήτων και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης.

Μετά την πολύωρη συμπληρωματική του κατάθεση για την υπόθεση με το δεξαμενόπλοιο «Noor One» , το οποίο με ση��αία Τόγκο, είχε εντοπιστεί και δεσμευθεί στη Βλήχα Ελευσίνας με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014, ανακριτής και εισαγγελέας Πειραιά συμφώνησαν στην προφυλάκιση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του προφυλακισμένου πλοιοκτήτη κατονόμασε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ως τον άνθρωπο που μεσολάβησε για την αγορά του δεξαμενόπλοιου κι έτσι ενώ ο ίδιος αρχικά είχε καταθέσει ως μάρτυρας, στην πορεία έγινε κατηγορούμενος.

Μέχρι τώρα, για την υπόθεση του «Noor 1» έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πλοιοκτήτης. Νωρίτερα χθες ενώπιον της ανακρίτριας απολογήθηκε ο ναυλωτής του δεξαμενόπλοιου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top