ΒΙΝΤΕΟ: Ανείπωτος ΘΡΗΝΟΣ στο μνημόσυνο του Β. Γιακουμάκη - Λύγισε ο πατέρας του

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες από τον τραγικό του θάνατο-Πρώτη ανάρτηση: 13:35

ΒΙΝΤΕΟ: Ανείπωτος  ΘΡΗΝΟΣ στο μνημόσυνο του Β. Γιακουμάκη - Λύγισε ο πατέρας του

​Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες από τη μέρα που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του με ένα σουγιά, λίγα μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή, όπου ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς είχε ��έσει θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του.

Σήμερα, σε κλίμα οδύνης και πένθους πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο των τριών μηνών στο χωριό του, το Σελί Ρεθύμνου, κι εκεί βρέθηκαν και πάλι πλήθος συγγενών και φίλων για να τιμήσουν τη μνήμη του.

αρχείο λήψης.jpg

Σύμφωνα με το Cretalive, στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν ακόμα και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον Βαγγέλη, οι οποίοι όμως συγκλονίστηκαν από το χαμό του και θέλησαν να κρατήσουν ζωντανό το μήνυμα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του 20χρονου σπουδαστή, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι ο Βαγγέλης δεν είναι πια μαζί τους και ανεβαίνουν κάθε μέρα τον δικό τους Γολγοθά.

αρχείο λήψης (1).jpg

Πάντως, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στα καψόνια που έκανε στον Βαγγέλη η ομάδα των λεγόμενων «σκληρών Κρητικών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top