Σήμερα η κηδεία του Κώστα Κατσούλη, φιλάθλου του Εθνικού

Η οικογένειά του θα δωρίσει τα όργανά του

Σήμερα η κηδεία του Κώστα Κατσούλη, φιλάθλου του Εθνικού

​Σ��ον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων θα γίνει η κηδεία του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί της Δευτέρας. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Κώστας Κατσούλης είχε διακομισθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε αντί για στεφάνια τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά.

Θα δωρίσουν τα όργανά του

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, οι δικοί του άνθρωποι συγκλονίζουν με το μεγαλείο ψυχής τους, καθώς εξέφρασαν την επιθυμία τους να δωρίσουν ζωτικά όργανα του θύματος.

Επίσης, νέα στοιχεία και πρόσωπα για την δολοφονία του άτυχου οπαδού Κώστα Κατσούλη υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των τραυματιών φιλάθλων του Εθνικού.

«Υπάρχει τουλάχιστον ένα εμπλεκόμενο άτομο ακόμα, κάτοικος Κρήτης, ο οποίος γελάει αυτή τη στιγμή και μέχρι τώρα γελούσε, που περίεργα δεν έχει κληθεί από την αστυνομία...» δηλώνει ο συνήγορος των τραυματιών, κ. Πέτρος Μαντούβαλος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο πρόκειται για ένα νεαρό που πρωτοστατούσε στα επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα ο Κώστας Κατσούλης να χάσει την ζωή του μετά από μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να τραυματιστούν σοβαρά και άλλοι, οι οποίοι απλά είχαν πάει να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top