Ρουκέτα «φάντασμα»: Βρέθηκε κρατήρας στην Κάτω Κηφισιά

Στο σημείο η αστυνομία και οχήματα του στρατού

Ρουκέτα «φάντασμα»: Βρέθηκε κρατήρας στην Κάτω Κηφισιά

Κρατήρας βρέθηκε σε οικόπεδο στην Κάτω Κηφισιά, πολύ κοντά από την κεντρική είσοδο της εταιρείας αυτοκινήτων της Mercedes. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, μετά το χτύπημα στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στις 30 Δεκεμβρίου, για το οποίο και ανέλαβαν την ευθύνη, ακολούθησε και δεύτερη επίθεση στις 12 Ιανουαρίου 2014 , στην αντιπροσωπεία γερμανικών αυτοκινήτων στην Βαρυμπόμπη, για την οποία όμως κανείς δεν έμαθε ποτέ τίποτα.

Στο σημείο τώρα γίνονται έρευνες για να βρεθούν και τα υπολείμματα της ρουκέτας.

Σε εξέλιξη είναι πολύ μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και του στρατού. Στην έρευνα συμμετέχουν 2 αξιωματικοί, 5 υπαξιωματικοί με ειδικό εξοπλισμό, οχήματα με προβολείς με ανιχνευτές, εκπαιδευμένα σκυλιά και πυροτεχνουργοί

Μέχρι πριν από λίγο οι αρχές, δεν γνώριζαν αν είχε εκραγεί η ρουκέτα αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε κρατήρας σημαίνει πως έχει προηγηθεί έκρηξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Star στις 12 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα γύρω στις 11 το βράδυ όπως προσδιορίζεται και στην προκήρυξη οι ότι έγινε η εκτόξευση της ρουκέτας, έγινε τηλεφώνημα στην άμεση δράση που μίλαγε για έκρηξη. Τότε στο σημείο είχαν πάει περιπολικά και δεν είχε βρεθεί κάτι.

Τώρα που πραγματοποιήθηκε πάλι έρευνα, εντοπίστηκε και ο άνθρωπος που είχε κάνει το τηλεφώνημα, και υπέδειξε στις αρχές το σημείο για να βρουν τη ρουκέτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top