Χανιά:3000 Αη Βασίληδες ξεχύθηκαν στους δρόμους

Στο πλαίσιο του Santa Run 2013

Χανιά:3000 Αη Βασίληδες ξεχύθηκαν στους δρόμους
Συνολικά, 3.000 Άη Βασίληδες ξεχύθηκαν στους δρόμους των Χανίων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αψήφησαν την έντονη βροχόπτωση και διένυσαν 3.5 χλμ. με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.


Η πόλη μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι και η προσέλευση του κόσμου, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr μέλος της πρωτοβουλίας του Santa Run, κ. Κυριακουλάκης, είναι πρωτοφανής παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.


Το σύνθημα δόθηκε, και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ξεκίνησε η γιορτή.Οι 3000 Αη Βασίληδες, άτομα όλων των ηλικιών, μεταφέρουν και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την φιλανθρωπική αυτή γιορτή, θα διατεθούν για την ενίσχυση των συλλόγων ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Τί είναι το Santa Run

Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αη Βασίλη. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό έχουν μπύρα. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είναι όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top