Άγιο είχε ο 14χρονος Θοδωρής: απεγκλωβίστηκε από το πηγάδι 25 μέτρων στο Αττικό Άλσος

ΔΕΙΤΕ φωτογραφικό υλικό και βίντεο

Άγιο είχε ο 14χρονος Θοδωρής: απεγκλωβίστηκε από το πηγάδι 25 μέτρων στο Αττικό Άλσος

​Πρώτη ανάρτηση: 16/09/2013 10:32

Απεγκλωβίστηκε τελικά ο 14χρονος μαθητής, Θοδωρής, που έπεσε σε πηγάδι 25 μέτρων (!) στο Αττικό Άλσος Πολυγώνου το πρωί της Δευτέρας.

1970793.jpg
1970796.jpg
Η επιχείρηση είχε στηθεί από τις 10 το πρωί και μετά από 4 ώρες προσπαθειών από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και τους πυροσβέστες, ο μικρός βγήκε στην επιφάνεια, έχοντας σπάσει το ένα του πόδι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παιδων Αγια Σοφία, Μανώλη Παπασάββα που μιλησε στο STAR, ο 13χρονος ειναι σε καλή κατάσταση, φέρει μόνο ένα κάταγμα μηριαίου. Υπεβλήθη σε αξονική και μαγνητική που οι οποίες βγηκαν "καθαρες".

Όλη τη διάρκεια της διάσωσης ο Θοδωρής επικοινωνούσε συνεχώς με τους διασώστες, ενώ είχαν τη δυνατότητα να του δίνουν και λίγο νερό.

Στο σημείο έφτασε ο πατέρας του σχεδόν από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για το ατύχημα του παιδιού του και δεν σταματούσε καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης να του μιλά για να του δίνει κουράγιο!

1970662.jpg
Μάλιστα, δυο άνδρες της ΕΜΑΚ και ο διοικητής κατέβηκαν στο πηγάδι και ήταν μαζί με το παιδί.

1970800.jpg
Όλα έγιναν με αργές κινήσεις διότι το σημείο εκεί γλιστράει. Η επιχείρηση ήταν αρκετά δύσκολη διότι το φορείο που είχαν βάλει το παιδί δεν μπορούσε να περάσει από τους βράχους.

1970663.jpg
Στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες, 4 οχήματα και ένα αυτοκίνητο με άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μαθητής πήγε μαζί με τους φίλους του στο Άλσος, αφού δεν είχαν σχολείο λόγω απεργιών και του γλίστρησε η τσάντα σε ένα πηγάδι βάθους 18 μέτρων!

1970668.jpg
Ο ίδιος προσπάθησε να την πιάσει με αποτέλεσμα να καταλήξει και ο ίδιος στον πυθμένα του πηγαδιού.

Πολλά ερωτηματικά, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως βρέθηκε ανοιχτό το συγκεκριμένο πηγάδι σε ένα τόσο πολυσύχναστο Άλσος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top