ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ στη Ναύπακτο: Πήγε να πνίξει την εν διαστάσει γυναίκα του στη μέση του δρόμου!

Συνελήφθη 34χρονος τα ξημερώματα στην Παλαιοπαναγιά

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ στη Ναύπακτο: Πήγε να πνίξει την εν διαστάσει γυναίκα του στη μέση του δρόμου!

​Άγριος καβγάς ανάμεσα σε δύο εν διαστάσει συζύγους, σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο 7ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Λιδορικίου, στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος άνδρας, Αλβανικής υπηκοότητας, μετά από έντονο διαπληκτισμό με την 29χρονη ομοεθνή σύζυγό του, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, προσκρούοντας σε μαντρότοιχο.

Η 29χρονη γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει, άρχισε να τρέχει για να σωθεί, όπως περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, αλλά ο εν διαστάσει σύζυγός της, την ακολούθησε και την ακινητοποίησε στο οδόστρωμα! Μάλιστα, όπως κατέθεσε η ίδια, φέρεται να την πάτησε με το πόδι του και στη συνέχεια επιχείρησε να την πνίξει από το λαιμό με τα ίδια του τα χέρια!

Οι κραυγές της κοπέλας αναστάτωσαν στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και απομάκρυναν τον 34χρονο, ενώ η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 34χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ναυπάκτου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενδο-οικογενειακή βία, εξύβριση, και παράβαση του Νόμου περί όπλων καθώς είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι 7,5 εκατοστών.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα, ενώ η 29χρονη αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top