Αποκλειστικό star.gr:Με το εισιτήριο στο.. χέρι για ακόμη μία φορά οι fans του Παπακωνσταντίνου

Δεν έγινε ούτε και σήμερα η συναυλία στα Γιαννιτσά-"Μπέρδεμα" λένε οι υπεύθυνοι

Αποκλειστικό star.gr:Με το εισιτήριο στο.. χέρι για ακόμη μία φορά οι fans του Παπακωνσταντίνου

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα… παρατράγουδα σχετικά με την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στα Γιαννιτσά καθώς η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη χωρίς φυσικά να υπάρχει ενημέρωση!

Τι και αν το κοινό έχει πληρώσει κανονικά τα 15 ευρώ για το εισιτήριο, τον αγαπημένο του τραγουδιστή ακόμα δεν τον έχει δει live!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr η συναυλία της 24ης Αυγούστου που είχε αναβληθεί για σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου δεν έγινε για ακόμη μία φορά με αποτέλεσμα οι fans του γνωστού τραγουδιστή να έχουν γίνει έξω φρενών! Και με το δίκιο τους…

Κάτοικος της περιοχής που είχε αγοράσει εισιτήριο για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ανέφερε στο star.gr ότι πήγε με την παρέα του στο στάδιο αλλά το βρήκε… κλειστό!

Εμείς επικοινωνήσαμε και πάλι με τον πρόεδρο της ομάδας «Αναγέννηση Γιαννιτσών» Λάκη Καραογλανίδη, ο οποίος διοργάνωσε την συναυλία και ανέφερε ότι έγινε… μπέρδεμα γι αυτό και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή!

Ωστόσο, μας διαβεβαίωσε ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ή την Κυριακή, 14 και 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και μάλιστα υποστήριξε πως το ��οινό θα αποζημιωθεί για όλη την ταλαιπωρία.

«Έγινε μπέρδεμα. Έγιναν πολλές εκδηλώσεις και μπερδευτήκαμε» ανέφερε ο κ. Καραογλανίδης και πρόσθεσε: «Στη συναυλία που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο με το ένα εισιτήριο θα μπαίνουν δύο άτομα. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να αποζημιώσουμε το κοινό για την ταλαιπωρία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top