Aπίστευτη αγγελία: Δίνουν τα ακίνητα τους χωρίς ενοίκιο. Ζητούν ΜΟΝΟ το χαράτσι!

"Παγίδα η νέα μόδα" λεει ο Πρ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων

Aπίστευτη αγγελία: Δίνουν τα  ακίνητα τους χωρίς ενοίκιο. Ζητούν ΜΟΝΟ το χαράτσι!

Τρελά απελπισμένοι φαίνεται να είναι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπορούν να τα ενοικιάσουν!

Έτσι, βάζουν αγγελίες στις οποίες ψάχνουν ενοικιαστές οι οποίοι δεν θα πληρώνουν … ενοίκιο αλλά μόνο το «χαράτσι» προκειμένου να μην έχουν και αυτό το «βάρος» στο κεφάλι τους.

Για του λόγου το αληθές, δείτε την παρακάτω αγγελ��α!

αρχείο λήψης (2).jpg


Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δηλώνει στην Espresso ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς, η μίσθωση ακινήτων χωρίς ενοίκιο είναι μια μόδα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους ιδιοκτήτες με επιφυλακτικότητα, αφού σε περίπτωση που προχωρήσουν σε μια τέτοια συμφωνία, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τη χρήση του ακινήτου τους για πολλά χρόνια.

«Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας ιδιοκτήτης έρχεται σε συμφωνία με μία εταιρία που υπόσχεται να πληρώνει τους φόρους αντί ενοικίου, αλλά τελικά δεν ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της. Τότε ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Έχει ήδη δώσει τα κλειδιά του ακινήτου του σε κάποιους που έχουν εγκατασταθεί μέσα με μόνιμο τρόπο και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την περιουσία του» αναφέρει ο κ. Παραδιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top