Μετά το iPhone και το iPad έρχεται το... iWatch

Σχέδια της Αpple για συσκευή βίντεο που φοριέται

Μετά το iPhone και το iPad έρχεται το... iWatch

Μιας και η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς σε λίγο καιρό το ρολόι που θα φοράτε στο χέρι σας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχετε τώρα.

Ήδη έχει αρχίσει να «ψιθυρίζεται» στην αγορά πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα «έξυπνο» ρολόι το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

appleiwatch-1361439886.jpg
Η αίτηση για κατοχύρωση πατέντας από τη γνωστή εταιρία, μας αποκαλύπτει μία συσκευή που ίσως αναπαριστά αυτό που θα μας παρουσιάσει σαν iWatch.

Αυτό που περιγράφεται στην αίτηση είναι για μία συσκευή βίντεο που θα μπορεί να «φορεθεί» γύρω από κάποιο «εξάρτημα» και θα αποτελείται από μία εύκαμπτη οθόνη. Η εικόνα που έχει κυκλοφορήσει υποδεικνύει πως το καλύτερο τέτοιο «εξάρτημα» είναι ο καρπός του χεριού, με τη συσκευή να ταξινομείται στα αξεσουάρ που θα μπορούν να συγχρονιστούν με άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

Την ίδια η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει μια αμφίδρομη σχέση με το iPhone. Για παράδειγμα, με την τη νέα συσκευή να μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις από το κινητό του χρήστη αλλά και να τις μεταδώσει σε αυτόν.

Με απλά λόγια πρόκειται για ένα περιφερειακό gadget για το smartphone σας, που απλά θα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top