Σκληραίνουν οι αγρότες: Έκλεισαν τον Προμαχώνα στις Σέρρες!

Στόχος να κλείσουν και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Σκληραίνουν οι αγρότες: Έκλεισαν τον Προμαχώνα στις Σέρρες!

Αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους είναι οι αγρότες όλης της χώρας!

Περιμένουν από τη κυβέρνηση αποφάσεις που να ικανοποιούν τα αιτήματά τους και θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα. Μέχρι στιγμής όμως κρατούν στάση αναμονής.

Ο αριθμός των μπλόκων κάθε μέρα αυξάνεται από την Κρήτη έως τον Έβρο!

Στις 11:45 το μεσημέρι της Τρίτης στις Σέρρες οι αγρότες στο κόμβο του Σιδεροκάστρου έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στο Τελωνείο του Προμαχώνα. Στόχος τους είναι να ακόμη και να κλείσουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα αλλά εμποδίζονται από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή!

Στην Ημαθία επίσης, οι αγρότες βρίσκονται 15 ημέρες στους δρόμους και σήμερα το πρωί μπήκαν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στη Μητροπόλεως τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το δημαρχείο και τον έκλεισαν! Εκεί μοίρασαν κομπόστα ροδάκινο και συναντήθηκαν με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εμπόρους και καταστηματάρχες!

Αυτό που περιμένουν είναι την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, στο μπλόκο της Κουλούρας.

Εν τω μεταξύ σε συμβολικό αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισσας– Βόλου, στη διασταύρωση Πλατυκάμπου - Χάλκης, προχωρά στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο δήμος Κιλελέρ με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνεκλήθη εκτάκτως τη Δευτέρα με αφορμή τα τελευταία τροχαία δυστυχήματα στην Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου και στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας - Φαρσάλων, που κόστισαν τη ζωή σε εννέα ανθρώπους μέσα σε έναν μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top